Érvényes: 2019. január 2-tól
Törzsvásárlói kedvezmény mértéke továbbra is 10%, mely akciós termékekre nem érvényes. Ezenfelül további kedvezményekben részesülhetsz törzsvásárlói hírlevelekben, valamint rendezvényeinken!

Mit kell tenned ahhoz, hogy Törzsvásárlónkká válj:
Egyszeri, 100.000 Ft értékben vásárolni budapesti, győri üzletünkben, vagy webshopunkban. Amennyiben ez megtörtént, kiállítunk egy törzsvásárlói kártyát számodra, mellyel a továbbiakban 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg nem akciós termékeinket. Ahhoz, hogy Törzsvásárlónk maradj, a kártya kiállítását követő 1 évben a két feltétel egyikét teljesítened kell: összesen 50.000 Ft értékű vásárlás, vagy 5 alkalommal történő vásárlás budapesti, vagy győri üzletükben, illetve webshopunkban. Az egy éves "visszaszámlálás" mindig az egyik feltétel teljesítését követően újraindul.

Mit kell tenned ahhoz, – amennyiben már Törzsvásárlónk vagy – hogy Törzsvásárlónk maradj:
Ahhoz, hogy Törzsvásárlónk maradj, a két feltétel egyikét egy éven belül teljesítened kell: 50.000 Ft értékű vásárlás, vagy 5 alkalommal történő vásárlás budapesti, vagy győri üzletünkben, illetve webshopunkban. Az egy éves "visszaszámlálás" mindig az egyik feltétel teljesítését követően újraindul. Amennyiben ezen feltételek egyike sem teljesül 2020. január 2-ig, a továbbiakban nem vonatkoznak Rád a törzsvásárlói rendszer nyújtotta kedvezmények, akciók. Ebben az esetben egy egyszeri, 100.000 Ft értékű vásárlással válhatsz újra Törzsvásárlónkká.

További információkért kérjük, keress fel minket elérhetőségeink egyikén.