TUN18-slide_webre.jpg
Tucano Urbano Nap 2018-ban is, Budapesten és Győrben!

Ha ismerősen cseng a Tucano Urbano név, azért, ha pedig még nem tudod, miről van szó, akkor azért ajánljuk Neked eseményünket!  A Tucano Urbano márka, mint ahogy az nevében is szerepel, a városi motorozás népszerűsítését tűzte ki céljául, immár 19 éve. A városias, akár elegáns stílust a Tucano Urbanonak köszönhetően nem kell nélkülöznöd akkor sem, ha robogóra, vagy motorra ülsz. Hidegebb időjárás esetén is közlekedhetsz két keréken, így nem kell a dugóban rostokolj, hisz a márka lábtakarói, kézvédői lehetővé teszik a négyévszakos motorozást. Sokat számít természetesen, ha mindehhez még egy Fabbri plexit is felszerelsz az időjárási viszontagságok csökkentése érdekében!

A Tucano Urbano legújabb, 2018-19 őszi/téli kollekciójával is találkozhatsz, valamint korábbi kollekciók számos darabját akciós áron vásárolhatod meg!

Óriás dobókockánk, mellyel a budapesti Vespa Felvonuláson már találkozhattál, a szerencséseknek akár 24% kedvezményt hozhat minden Tucano Urbano termékre.

Visszatérő látogatóink körében közkedvelt tombola budapesti üzletünkben idén is lehetőséget kínál további értékes nyereményekhez!

Finom olasz falatokkal és üdítőkkel, italokkal várunk Győrben és Budapesten is!

Idén ősszel szakítunk a budapesti hagyományokkal! Nem lesz felvonulás, sem szépségverseny, viszont izgalmas kincsvadászatra hívunk, ahol csapatoddal bizonyíthatjátok rátermettségeteket! Kérjük, hogy 3-6 fős csapatokban jelentkezzetek az info@motorline.hu címen, vagy Facebook üzenetben, kezdjetek el csapatokat toborozni!

További infók a Facebook eseményekben!